Kamperen en B&B

 Kamperen op het Landgoed Doornik vanaf 24 mei 2017

Het is alweer enkele jaren geleden dat op het Landgoed Doornik plaats gemaakt werd voor een kampeerplek. De komende tijd gaan Jeen en Monique, de nieuwe beheerders, de kampeerplek verder inrichten en omtoveren tot een ‘rustige, kleinschalige camping’ midden in de natuur, vlakbij de Waal en op slechts 3 km gelegen van het centrum van Nijmegen. Een B&B is nog in aanbouw.

Onze doelstelling is om gasten ‘het lekker in de buitenlucht zijn’ aan te bieden met aandacht voor jezelf, elkaar en de prachtige omgeving.

Pad naar de campingplaats

De campingplaats is omringt met prachtige bloemen (seizoens afhankelijk)

Even geen TV en Internet is ons motto want de plek biedt optimale mogelijk-heden voor ontspanning en bezinning (o.a. yoga en meditatie). Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in Park Lingezegen en de nabij gelegen Ooijpolder.

De camping gaat open op woensdag 24 mei. Er zijn volledig ingerichte tenten voor verhuur beschikbaar en ook is het mogelijk met een eigen kampeermiddel te komen. Voor meer informatie of reservering bel of mail met Jeen (06-27154966 jeencnossen@hotmail.com) of Monique (06-10502358 monique.moors@hotmail.com). Wees welkom! Voor de tarieven zie het tabblad Tarieven.

Onze volledig ingerichte overnachtingsplaatsen:

Tipi tent (4 personen)

Pyramide tent (2 personen)

Brede tent (2 personen)